V-ICT-OR vlogt! week 23 – 28.06.2019[Muziek] goedemorgen iedereen en welkom bij een nieuwe vlog de laatste vloek van het vorig jaar want dan begint de grote vakantie en gaat ons ook onze vlog met vakantie beginnen doen we op dinsdag religie naar de regionale kenniskring waar gaan en dat daar gesprekje met frits aanbod en om over iets anders praten waar het oprapen had vinzelles er onder andere ook voor wordt dat andere bestuur van at the bbc met migratie ocmw genieten en genomen ja dat we een belangrijk werk punt dat vraagt me momenteel zelfde meeste tijd van die city besteden pas als facebook toestemming eigen niet ja ik ben nu veelal append en dus om eindelijk van toetsen hey maar ik ben nogal een positief andere meter erbij en dan 's avonds ging naar weer lopen ja en we zijn bezig met alles te integreren in server in in maar een kleine stapjes mail beneden zonder tussen naam en email adres geworden en de software hebben gelegd aan het gaat voor een drankprobleem wielen kleine stapjes maar heel veel maar ik denk altijd dieren van de grote leggen viering van het niet verdwalen had geleefd iedereen laat ik moet brengen dat is zeker het geval oké jongens die en we er op donderdag liep ik dan het richting in het leven bij ons in lokken die had ook een eentje we mij dat je het druk van directiecomité dat is wat de mensen klein directiecomité grote het is een warme vier mensen maar goed nieuws en koop twee mensen bij als ik alweer van de federale politie zoals je waarschijnlijk wel eens victor werkt ook voor de vertrouwen politie is pas kd en dan ook nog en denk ons van ecolo dus binnenkort zijn we terug met zes mensen en dan vanuit gaan ls ze filmen kijken bij mij perfect daarna willen en we sluiten onze laatste blok van toriel geniet allemaal van de vakantie en ik zie jullie terug in september

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *