Opleiding HBO-ICT | Hogeschool Utrecht

16 Comments

 1. sara rara said:

  Ik wil deze studie mischien doen. Maar zitten er niet alleen maar jongens in de klas?.

  May 24, 2019
  Reply
 2. Captain Oblivion THICC said:

  Kan ik ook servers beheren/maken met een ict opleiding?

  May 24, 2019
  Reply
 3. Yuno said:

  Lol slechtste HBO van Nederland

  May 24, 2019
  Reply
 4. YAviation! said:

  Kan je ook een macbook pro gebruiken voor deze opleiding?

  May 24, 2019
  Reply
 5. yannick van niel said:

  Dont do it mensen

  May 24, 2019
  Reply
 6. YAviation! said:

  Hoi, ik heb me ingeschreven voor deze opleiding. Waar kan ik de laptopeisen vinden van deze studie?

  May 24, 2019
  Reply
 7. Peter schenkels said:

  Ik had op de website van studie link gezien dat jullie deze studie ook in 3 jaar geven, wat houd dat in voor de lessen? Wordt er dan meer les gegeven of gaan jullie sneller door de stof heen of slaan jullie een aantal dingen over?

  May 24, 2019
  Reply
 8. Fjerid said:

  Toelatingseisen is o.a mbo 4 maar maakt het uit welke richting je hebt gedaan? Heb mijn filiaalmanagers mbo 4 diploma op zak en vind het ongelooflijk dat ik gewoon ICT op HBO niveau kan gaan doen haha!

  May 24, 2019
  Reply
 9. Fjerid said:

  Hey Stijn, vraagje! Hoe kom ik aan de tel. nr van dat heerlijke meisie?

  May 24, 2019
  Reply
 10. EenKanaalZonderNaam said:

  Hallo ik heb een vraag ik zit nu in de 1ste klas en wil Later ICT Opleiding gaan doen
  maar ik zit nu op de mavo Kan ik dan ook icter worden?

  May 24, 2019
  Reply
 11. JaToch said:

  Houd dit gewoon HBO Informatica in?

  May 24, 2019
  Reply
 12. JaToch said:

  Snapking

  May 24, 2019
  Reply
 13. xToxicXSkorpion said:

  Ik heb een vraag, Ben net afgestuurd van de havo. En wil nu een ict opleiding doen Alleen tijdens mijn 5 jaar havo. Heb ik geen informatics gekozen. Is dst een probleem ?? Zelf kan ik wel wat met computers maar dat is beperkt.

  May 24, 2019
  Reply
 14. Bjarne Bergen said:

  Nog een vraagje: Hoeveel dagen per week is de opleiding?

  May 24, 2019
  Reply
 15. Bjarne Bergen said:

  Ik heb een vraagje, Ik wil graag de cyber security in en zit niet te wachten op die troep van packettracer en systeembeheer enz. jullie zeggen in de video dat je je gaat specializeren in de richting die jij wilt. hoe moet ik me dit voor me zien? is security hier ook een optie? en laat je dan andere vakken vallen zoals bijv. netwerken? Bij voorbaat dank. MVG,

  May 24, 2019
  Reply
 16. Quinten van Koeverden said:

  Kan het ook met VWO Atheneum?

  May 24, 2019
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *