ICT Developer Day 2017zijn nu op die steden vellen per day 2017 in papendal arnhem [Muziek] die vellen per day dat is een dag die georganiseerd worden ict academy omdat wij het belangrijk vinden dat de ict-er zijn kennis delen met dat beginnen een keynote spreker die je daar zijn we net mee begonnen als bos van microsoft vond wel leuk om vandaag eigenlijk ook zo'n developer d waar het gaat over versnelling waren ook gaat over innovatie waar het om gaat over verandering zal ik het ook leuk om mensen levend en vragen om stil te staan en na te denken welke rol we zelf hebben en welke rol we willen hebben bij het nadenken over de gevolgen van die verandering de oplossing realiseert en van mij een plant bijvoorbeeld zijn of haar klanten weer kan bedienen hij moet dan ook nagedacht heb ik meegeholpen over het nadenken hoe dat bijvoorbeeld toegankelijk gaat zijn voor blinden en slechtzienden dus ik heb vandaag eigenlijk een beetje stil gestaan niet zozeer bij de producten of de features of de technologie maar meer bij het nadenken over de consequenties daarvan niet [Muziek] ict is continu leren je moet voortdurend moet je bij blijven met de nieuwste technieken nieuws de nieuwste ontwikkelingen deze belg is daar bij uitstek geschikt voor omdat je dan in vijf korte tijd gelegenheid hebt om met heel veel collega's in een aantal parallelsessies gewoon informatie op de [Muziek] en werkprocessen dat was een interactieve sessie ik probeer naar alle concepten van security alles om een encryptie uit te leggen en wat ik heel leuk vond was het uz gebruikt week in de tweede en breek processen hebben zocht over data science dat vond ik wat daar weet ik helemaal niks van in alle eerlijkheid en dan ga ik de juiste heen en oosten iets doet ja debian de technieken lemmer tussen janneke links van de rit van uw pand sunnah in het niet voor mij in nood zo vorm opleiding chess café samsam ik vind het hartstikke leuk je kunt over verschillende onderwerpen dingen leren het misschien ook jij niet kan je dingen al wil je het juist op wat meer diepgang geven en het idee om dan ook nog een sport en de wij doen dat ging helemaal mooi dan blijven we al een beetje beweging [Muziek] vanuit de ict academy organiseren we dit soort dingen heel erg graag omdat kennisontwikkeling en kennisdeling is gewoon heel erg belangrijk voor ict uiting met ijs die dikke darm opportunity de norm afgunst zit dan neem je wiskundetoets de appels jullie kiezen in feite is het een best groot bedrijf en mijn voel me absoluut genomen hier in de cultuur is gewoon alsof het er niet veel kleine bedrijf is 2x vanuit mijn rol van uitzoomen resource development ontzettend mooie om te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en daarom vind ik het ook zo gaat om dit soort dingen te mogen organiseren voor ict de om met name voor collega's [Muziek]

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *